iets over mijzelf:

Ik heb jarenlang gewerkt in het bankwezen, in verschillende functies. Binnen  een zorginstelling heb ik daarna, als ambtelijk secretaris van de ondernemingsraad,  mijn collega's in de zorg, via de ondernemingsraad mogen vertegenwoordigen.
Maar ik wilde op een andere manier iets voor mijn medemens doen..
Op een gegeven moment kreeg mijn leven door omstandigheden een wending. 

Ik besloot iets te gaan doen waar ik echt blij van wordt en wat voor mij goed voelt. 
Door mijn hart en gevoel te volgen, werk ik nu met veel plezier op een liefdevolle en meer directe wijze met mensen.  Ik kan mensen een goed gevoel geven, door met oprechte aandacht, ontspanning te bieden door mijn massage. Een eigen massagepraktijk geeft mij vrijheid, rust, inspiratie en heel veel energie en voldoening. 


Masseren is mijn passie. Het is geweldig om te merken dat ik, via mijn massages, een bijdrage kan leveren aan het welzijn van mensen. Massage betekent voor mij; in verbinding staan met je lijf, even niet denken en alleen maar voelen. Je laadt jezelf weer op!

Mijn opleidingen als masseur heb ik gevolgd bij de Massage Academie te Apeldoorn en Opleidingscentrum Mood in Amersfoort. Ik blijf me steeds verder ontwikkelen in dit mooie vak,  trainingen op allerlei massagetechnieken, waardoor ik ook bij diverse lichamelijke klachten ondersteuning kan bieden. 


We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne!  
Ik hoop jou te mogen ontmoeten in mijn massagepraktijk Hart Voor Nu.
Jij bent van harte welkom!