Ingeborg:                                           November 2021

 Ik maak al jaren gebruik van rug/schouder/nek massages bij diverse salons. Bij mijn zoektocht naar een massagepraktijk in Epe kwam ik de praktijk van Hannie tegen.
Hannie heeft goede massagehanden. Niet te hard, niet te zacht. Tijdens de massage haalde zij de spieren die vastzaten er direct uit. Haar praktijk ziet er netjes en professioneel uit en Hannie stelt je gelijk na binnenkomst op je gemak. Stelt vragen over je gezondheid en vraagt wat je verwacht van de behandeling. Daarnaast geeft zij je de ruimte om aan te geven als je iets niet wilt. Hannie: ik kom zeker bij je terug!

Ingeborg

Ilona:                                                       maart 2021

Vandaag mogen genieten van een heerlijke welnessmassage bij Hart voor Nu. Voor mij de eerste keer dat ik gemasseerd werd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mezelf niet snel (letterlijk) bloot geef, dat is voor mij wel een dingetje. Bij de intake voelde ik me meteen al op mijn gemak. Hannie haar professionaliteit, haar integriteit maar vooral haar warme karakter gaf de doorslag.
De massage was heerlijk ontspannend, afgestemd op mijn wensen. De praktijk is hygiĆ«nisch, professioneel, rustgevend, aan alles is gedacht. Het voelde voor mij echt aan als een cadeautje voor mezelf, wat ik iedereen aan kan raden! Dus ben je op zoek naar een warm, vertrouwd en kundig adres, dan ben je bij Hart voor Nu op het JUISTE adres! 
Ilona